Tigaie Armaneasca (400g)

  • Proteine11,2g
  • Val Energ Kj/Kcal855,5/209,1
  • Acizi grași sat.8,9g
  • Zaharuri1g
  • Sare6,5g
  • Grăsimi16,9g
  • Glucide3,6g
  • AlergeniOu, Telina, Grau, Lapte, Mustar,

70,00 lei

Ciolanul se îmbină armonios cu ciupercile, cartofii și brânza burduf, iar smântâna adaugă cremozitate și bogăție

Pâine sau Mămăligă
Din Grădina Partidului
Acrituri
Tacâmuri
Ambalaj
Dorești si altceva ? Scrie-ne mai jos....
Categorie: Etichete: , ,

    Descriere

    Descriere:

    Dintr-o mică bucată de pământ, situată în centrul peninsulei balcanice, provin mâncăruri tradiționale extrem de gustoase cărora mă îndoiesc că cineva (fie roman, fie aroman) le poate rezista.

    Tigaia armănească nu este spectaculoasă, dar este foarte gustoasă, își ia savoarea din materiile prime: ciolan afumat, brânză de burduf, smântână, ou, ceapă și ardei gras.

    O mâncare fantastică de unitate a romanilor

    Ingrediente:

    ciolan afumat fără os, ciuperci brune, cartofi, brânză burduf, smântână 32%, nucșoară, pătrunjel, usturoi, sare piper, vin