Tigaia Ciobanului (700 g)

  • Proteine19,6g
  • Val Energ Kj/Kcal748/179
  • Acizi grași sat.5,2g
  • Zaharuri0g
  • Sare0,2g
  • Grăsimi11,2g
  • Glucide0g

87,00 lei

O combinație autentică de cârnați de Pleșcoi, pastramă, brânză burduf și mămăligă, o simfonie a gusturilor tradiționale românești.

Pâine - Mămăligă - Lipie
Din Grădina Partidului
Acrituri
Tacâmuri
Ambalaj
Dorești si altceva ? Scrie-ne mai jos....
Categorie: Etichete: ,

    Descriere

    Descriere:

    Fenomenul este strâns legat de transhumanță, după Sf. Dumitru (octombrie) când marile turme de oi din Mărginime, țara Bârsei ș Covasna coborau pe Valea Buzăului trecând prin satele buzoiene în drumul lor spre bălți le Brăilei.

    Aceași stână, același fel de ciobani, cam aceeași îmbrăcăminte și aceeași mâncare de stână.

    Este un element fantastic de unitate a românilor.

    Ciobanii au viața lor, singuratici în munți , cu oile, lupii ș urși , căci ascund tot felul de astfel de vietăți , iar stâna este adăpostul de toate greutățile vieții .

    Aici, singura alinare a ciobanilor a fost sute de anii cântecul fluierului și mâncarea pe cât de simplă pe atât de gustoasă.

    Ingrediente:

    cârnați de pleșcoi, pastramă, brânză burduf, mămăligă

    Informații suplimentare

    Pizza Crust

    Thin crust, Thick crust