Tigaia Deochiată (350g)

  • Proteine12g
  • Val Energ Kj/Kcal745,4/178,5
  • Acizi grași sat.2,7g
  • Zaharuri0,6g
  • Sare0,3g
  • Grăsimi10,3g
  • Glucide7,8g

65,00 lei

Pizdulicele, momițele și fuduliile se îmbracă într-un sos fin și îți vor răsfăța simțurile cu arome intense și texturi delicioase

Pâine - Mămăligă - Lipie
Din Grădina Partidului
Acrituri
Tacâmuri
Ambalaj
Dorești si altceva ? Scrie-ne mai jos....
Categorie: Etichete: ,

    Descriere

    Descriere:

    Cu siguranță te întrebi ce extravaganță culinară e pizdulicea la grătar, dacă fuduliile au vreun motiv de mândrie sau ce caută momițele într-o mâncare.

    La început de secol XX, animalele erau sacrificate mai rar, iar carnea nu era atât de prezentă în meniul de zi cu zi.

    Nimic nu rămânea neconsumat de la un animal, de la coadă și copite, până la diverse organe și glande.

    Iar multe dintre ele s-au dovedit a fi adevărate delicatese.

    Astfel, în perioada interbelică, ele au fost incluse în meniurile multor cârciumioare de mahala, dar au ajuns și

    în restaurante pentru fețe boierești

    Ingrediente:

    pizdulice, momițe și fudulii învelite întrun sos fin