Snitel de Pui (250 g)

  • Proteine32g
  • Val Energ Kj/Kcal1700/406
  • Acizi grași sat.0,4g
  • Zaharuri1,2g
  • Sare3,4g
  • Grăsimi18g
  • Glucide29,8g

35,00 lei

Cremos și apetisant, fiecare mușcătură te încântă cu gustul său delicat și textura perfect rumenită

Pâine - Mămăligă - Lipie
Din Grădina Partidului
Acrituri
Tacâmuri
Ambalaj
Dorești si altceva ? Scrie-ne mai jos....
Categorie: Etichete: ,

    Descriere

    Descriere:

    Cred că toată lumea a mâncat șnițel și majoritatea dintre noi îl adoră.

    Șnițelul clasic în pesmet se face din carne de vițel, numai atunci putând fi denumit Wiener Schnitzel, lucru stabilit clar de legile austriece.

    Cu toate astea, atât în Austria cât și în Germania, țări care-ar putea fi numite ”leagănul” acestui preparat iubit în lumea întreagă, se face și șnițel din piept de pui sau din mușchi de porc.

    Șnițelul de porc și cel din piept de pui — ”Hăhnchenschnitzel” — sunt denumite, pentru a le diferenția clar de cel original, din vițel, Schnitzel Wiener Art — prin aceasta consumatorii primind informația că vor primi un șnițel pregătit identic cu cel clasic, dar din alt tip de carne.

     

    Ingrediente:

    piept pui, bechamel

    Informații suplimentare

    Pizza Crust

    Thin crust, Thick crust